Una delegació de l’equip de R&R va estar present a la Barcelona Wine Week, on va poder retrobar-se amb clients i col·laboradors i intercanviar novetats del sector.La temàtica principal d’aquesta edició han estat les varietats autòctones amb la finalitat de sensibilitzar i donar projecció internacional als vins espanyols, per la seva contribució a un futur vitícola sostenible i més adaptat al canvi climàtic.

Especialment convidats per la Presidència i Direcció de la Plataforma Tecnológica del Vino, R&R ha visitat el stand corporatiu presentat a la  Barcelona Wine Week. La trobada va servir, també, per a comentar i desgranar tot un seguit d’iniciatives que la PTVino té en curs per tal de seguir impulsant el sistema d’innovació en pro del sector vitivinícola, tan a nivell nacional, com internacional, en base a l’Agenda Estratégica de Innovación del Sector del Vino 2021-2024, que recull els principals objectius i prioritats científiques i tècniques acordades per tots els associats i col·laboradors de l’Associació.