Després de les servituds imposades per la pandèmia, l’Associació Vi Primitiu, organitzadora de l’esdeveniment a reprès, amb renovada il·lusió, la que ha estat la XIX edició de la “Fira del Vi de Pollença”, celebrada els dies 7 i 8 de maig, en el recinte de Can Conill amb la participació de 36 cellers mallorquins que oferiren un ampli ventall de  referències a provar (entre 275 i 300).

El primordial objectiu de la Fira, segons els organitzadors, és degustar i descobrir els vins que si presenten, ja que un petit tast és suficient per captar l’essència d’un bon vi. A més, permet un interessant punt de trobada entre productors, distribuïdors i restauradors.

Cal tenir ben present que, en el marc del sector agroalimentari, el sector vitivinícola emergeix notòriament tant per l’arrelament al territori com per la seva puixança en els darrers anys, fets que han comportat un intens dinamisme i activitats en el prop d’un centenar de cellers que hi operen i que, amb les seves aportacions contribueixen, de forma destacada, al progrés socioeconòmic de les Illes.

Amb els diversos contactes i col·laboracions establertes es pretén reforçar les actuacions i presència de R&R entre els operadors de les Illes Balears que, des fe temps, ens venen atorgant la seva confiança, car neixen del convenciment de que la suma d’esforços i de coneixements és fonamental per a donar respostes a les necessitats del Sector.