El coordinador d’àrea de Secot G-15 (Anoia, Alt Penedès, Garraf i Comarques de Tarragona), Gabriel Santolaria, secundat per Miquel J. Rius (assessor de l’àrea vitivinícola), han mantingut recentment una reunió de treball amb representants de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Concretament, van reunir-se amb Enric Gómez, Cap de Servei, i la Tècnica Margarida Pauné. Aquesta trobada els ha permès comentar, desgranar i explorar les possibilitats de col·laboració en el marc de les seves respectives competències i responsabilitats, amb un especial accent en el que ha de ser el Viver de Cellers de Vilafranca del Penedès.

Secot (Sèniors per a la Cooperació Tècnica) és una associació formada per voluntaris sèniors que, al llarg de la seva vida professional, han desenvolupat tasques de responsabilitat en diferents àrees del món de l’empresa, de les Administracions Públiques o de l’ensenyament, entre d’altres. Ara, un cop jubilats, volen aportar a la societat la seva expertesa i coneixements.

La trobada entre Secot i el CCAP (Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació) ha de propiciar, sens dubte, l’establiment de línies de mútua col·laboració que permetin tant donar suport a les iniciatives que es tenen en curs, com encarar noves propostes que es puguin presen