En la seva qualitat d’ Amics d’Honor de VINSEUM R&R ha volgut donar suport al cercle de “Tertúlies als Cellers” celebrat els dimecres del mes de juliol. Els Amics d’Honor del VINSEUM són empreses i entitats que volen contribuir de manera directa i activa en el desenvolupament del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, alhora que participen en les seves activitats.

Ja fa nou estius que els dimecres de juliol s’omplen amb quatre tertúlies amb escriptors que presenten les seves novetats.  Les tertúlies són conduïdes per periodistes de RTVVilafranca i acaben amb un tast de vi o de cava dels cellers que ofereixen les seves instal·lacions.

Els autors i cellers que enguany hi han participat han estat: Iolanda Bustos “Cuinar amb flors”, al celler U més U; Empar Moliner “Benvolguda” al Celler Llopart; Toni Orensanz “Com vas perdre el braç, Balchowsky” a Caves Vilarnau; i, Lluis Gavaldà “Sona la cançó” a Caves Bolet.

L’organització ha anat a càrrec de: Biblioteca Torres i Bages, Llibreria La Cultural, RTVVIlafranca i VINSEUM.