La visita a la seu de la Wine Business School (antiga Estació Enològica de Vilafranca del Penedès) va facilitar –una trobada- amb la Directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester García

La visita a la seu de la Wine Business School (antiga Estació Enològica de Vilafranca del Penedès) va facilitar –una trobada- amb la Directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester García. Rius & Rius ha donat suport a aquesta iniciativa des del seu compromís inicial amb la creació de l’Escola i es manté vinculat a les tasques que porta a terme el Consell Empresarial de l’entitat.

La trobada ha permès avaluar, molt positivament, la col·laboració tinguda i reiterar, amb renovada il·lusió, el compromís de seguir en la mateixa línia.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya es defineix com una organització que vol ser competent per oferir els seus serveis amb el màxim de garanties i així contribuir, com a agent clau, al desenvolupament del sector enoturístic a Catalunya. L’Escola ofereix una formació integrada de tipus inicial, ocupacional i continuada. Aquest objectiu global constitueix la missió cabdal del centre que compta amb el suport i la col·laboració dels principals agents econòmics, socials i institucionals directament implicats, d’una banda el sector del vi i del cava i de l’altra, el sector turístic de Catalunya