A les portes de la nova Campanya Vitivinícola 2022-2023, R&R ha tingut interès en copsar l’opinió d’una sèrie d’Entitats, Institucions i Organismes relacionats amb el sector.

A les portes de la nova Campanya Vitivinícola 2022-2023, R&R ha tingut interès en copsar l’opinió d’una sèrie d’Entitats, Institucions i Organismes relacionats amb el sector.

Fidels a la filosofia de la Consultoria, les visites parteixen de la convicció que el potencial de creixement del sector es nodreix de la col·laboració i el treball en comú de tots els agents vitivinícoles del país.  Així hem tingut l’oportunitat, també, de posar damunt la taula la nostra disponibilitat a aportar la nostra expertesa i coneixement del sector per fer costat als reptes que planteja la situació actual del mercat.

La trobada amb el Secretari de la DO Catalunya, Antoni Castellà, va permetre analitzar i debatre entre altres: 1) Normes de Campanya; 2) Agenda Estratègica de la DO Catalunya; 3) Normes bàsiques per a la implantació d’un celler; 4) Implantació de Protocols de Seguretat i innocuïtat alimentària, i de Qualitat Total als cellers: Processos i Productes; 5) Digitalització del sector; 6) Propera aplicació de l’etiquetat digital; 7) Atenció als operadores a superar amb èxit les auditories del CIC; 8) Transferència de coneixement: Cursos, Seminaris, Conferències; 9) Nou programa d’ajuts i suport al sector vitivinícola;  10) Oferiment, per part de R&R, d’un centre permanent d’atenció a les consultes dels operadors.

Ambdues parts ens vam comprometre amb el seguiment de tots aquests temes, amb la voluntat de seguir treballant plegats per a consolidar el futur del sector.