Rius i Rius Assessors col·laborarà a la Setmana del Vi Català, amb la presentació de la darrera obra del Dr. Puiggròs Història de les varietats de vinya autòctones i tradicionals de Catalunya, a la “Biblioteca amb DO” Salvador Estrem i Fa de Falset el proper dissabte 5 de novembre al migdia.

Història de les varietats de vinya autòctones i tradicionals de Catalunya és la darrera publicació del Dr. Josep M. Puiggròs i Jové, en què d’una manera detallada i amena presenta les varietats de vinya més rellevants tant per la seva importància històrica com per la seva projecció futura.

L’obra, promoguda pel VINSEUM i la consultoria Rius i Rius Assessors, i editada pel Servei de Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, esdevé un manual de referència no només pels professionals del sector, sinó per tothom qui estigui interessat en conèixer aspectes històrics, culturals, etimològics i geogràfics de les nostres vinyes.

En el marc incomparable de la Biblioteca amb DO Salvador Estrem i Fa de Falset, el dissabte 5 de novembre a les 12h s’obrirà un espai on el propi Dr. Puiggròs oferirà alguns dels detalls més destacats d’aquesta obra, i es podran compartir experiències i coneixements.

Així mateix, es posarà a disposició de totes les Biblioteques amb DO d’un exemplar d’aquesta publicació.

Més informació