En el marc de trobades periòdiques que venen mantenint l’Institut Català de la Vinya i del Vi (INCAVI) i Rius & Rius Assessors, formalitzades a partir de la inscripció d’aquesta Consultoria en el Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i el Sector Públic, s’ha celebrat, recentment, una reunió de treball presidida per Alba Balcells (Directora General de l’Entitat), acompanyada dels tècnics Xoan Elorduy, Pol Oliva i Xavier Agell i, per part de R&R, Miquel J Rius. La trobada va quedar focalitzada en els punts següents:

Valoració (que resultà altament positiva) de les col·laboracions brindades a l’INCAVI per part de R&R al llarg del 2022, amb especial menció de la Setmana del Vi Català (aportació i divulgació del llibre del Dr. Josep Mª Puiggròs i Jové “Història de les varietats autòctones i tradicionals de Catalunya”); cooperació en el programa produït per Penedès Televisió, emès per tota la Xarxa de televisions locals de Catalunya; i, incorporació de n’Alba Balcells com a membre del Jurat de la XXI edició del Premi d’Enologia “Jaume Ciurana”.

 

D’altra banda, la ratificació del compromís de R&R en el Nou Pla Estratègic de l’INCAVI – Projecte Horitzó 2025 en tots aquells camps i facetes que ho requereixin, amb especial accent als projectes específics i puntuals que es vagin engegant i als quals R&R pugui aportar-hi la seva experiència i, com no, aquelles actuacions que envoltin la formació i transferència de coneixement.