Rius & Rius fa donació d’un lot de llibres a la xarxa de biblioteques amb DO, una iniciativa per difondre la cultura del vi. La donació, realitzada per R&R Assessors, inclou el llibre “Història de les Varietats de Vinya Autòctones i Tradicionals de Catalunya”, editat pel Servei de Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili amb el suport del Vinseum i R&R. Aquest llibre, escrit per Josep M. Puiggròs, ofereix coneixements per millorar la comprensió històrica i cultural de les varietats autòctones catalanes.

La presentació oficial de la donació, que va tenir lloc el 15 de febrer a la seu de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, va comptar amb la presència del autor, Josep M. Puiggròs, de Miquel J. Rius representant de R&R, i de Sílvia Sanahuja, cap del Servei de Biblioteques de Catalunya, i Joana Casas, directora del projecte Xarxa de Biblioteques amb DO.

El llibre va ser presentat públicament a la Biblioteca de Falset el novembre passat en el marc de La Setmana del Vi Català, amb la col·laboració del periodista Toni Orens i la bibliotecària Montse Bartolomé.

Aquesta donació servirà per enriquir el fons bibliogràfic dels centres adherits a la xarxa de biblioteques amb DO, contribuint a la difusió del coneixement sobre la cultura del vi a Catalunya