En el marc incomparable de les instal·lacions de “Juvé & Camps” a Espiells, ha tingut lloc l’Assemblea General Ordinària d’INNOVI a la qual, en representació de R&R (que ostenta la condició de soci fundador del Clúster Vitivinícola Català), va assistir la seva Cap dels Serveis Jurídics i Directora Executiva, Sara Rius.

L’Ordre del dia es va centrar en temes protocol·laris d’ordre intern (Acta, Estat de Comptes, Pressupost), presentació de l’informe de gestió tècnica, presentació de l’Informe de gestió Econòmica i, més especialment i específicament, en les eleccions a la Junta Directiva que ha de liderar l’Entitat durant els propers quatre anys de mandat.

 

Com a resultat, la nova junta serà liderada per la primera presidenta de la història d’INNOVI, Mireia Torres. Llicenciada en Enginyeria Química i Diplomada en Enologia i viticultura, gran part de la seva carrera professional l’ha dedicada a la recerca en l’àmbit de l’enologia i la viticultura. A més a més de dirigir l’àrea d’Innovació i Coneixement de Família Torres, Mireia Torres és directora de Jean Leon i presidenta de la Fundació Familia Torres.

La nova Junta Directiva, sota la Presidència de Mireia Torres, està integrada pel següent equip: Jaume Gramona (GRAMONA), Juan Jodar (JUVE & CAMPS), Lourdes Jané (FUNDACIÓ URV), Ignasi Papell (EURECAT), Vicenç Segalés (CODORNIU), Damià Deas (VILARNAU), Sergi De Lamo (VITEC), Josep Serra (LA VINYETA), Magda Andrés (GMV), Josep Ma. Galimany (COVIDES) i Lluís Canadell (VALLFORMOSA).