Per gentilesa de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, l’acte es va desenvolupar a les restaurades instal·lacions del Castell de Penyafort, que en el seu dia a dia conserva i difon un valuós llegat cultural. En representació de R&R va assistir l’actual president, Miquel S. Rius, soci fundador de la Unió Empresarial del Penedès.

La Federació Empresarial del Gran Penedès es va constituir el 12 de juny de l’any 2017 com a resultat del procés d’integració de dues organitzacions empresarials que coincidien en la mateixa demarcació: la Unió Empresarial del Penedès (UEP) i l’Associació d’Empresaris del Garraf, WVA Penedès i el Baix Penedès (ADEPG). Actualment, la FEGP actua com a una organització de base associativa, de règim assembleari i amb lliure afiliació, representant el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal. La FEUP és independent i té un caire multisectorial i plural. L’àmbit d’actuació coincideix amb el de les comarques de l’històric Gran Penedès (Garraf, Alt i Baix Penedès) situades a cavall de les províncies de Barcelona i Tarragona.

Seguint l’aprovació de l’Ordre del dia, s’hi van tractar un conjunt de temes d’ordre intern (Acta, Informe de la Presidència, Estats Comptables, Pressupost, Moviment Societari), amb menció destacada a la Presentació de l’Anuari 2022 i una crida especial a la participació a la Nit de l’Empresa 2023, que tindrà lloc el proper 27 d’abril a la Finca “Mas Soler” de Sant Pere de Ribes.

L’Assemblea va ser presidida per Neus Lloveras, presidenta de l’entitat, acompanyada d’Anna, vicepresidenta; Rosa Jorba, directora general; Carlos Ballesteros, secretari; i Xavier Matas, consultor comptable i econòmic-financer.

L’acte va finalitzar amb una copa de cava als jardins de l’entorn del Castell de Penyafort, que va fomentar l’enfortiment de la xarxa relacional entre els assistents.