La CEO de la consultoria vitivinícola Rius i Rius Assessors, Sara Rius, ha estat incorporada al nou equip de la junta directiva que liderarà la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP). La nova junta, que estarà formada per 54 membres, va ser presentada per la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, el 25 de juliol en un acte celebrat al Club Nàutic de Vilanova, just uns dies després que l’assemblea extraordinària renovés el seu mandat per quatre anys més al capdavant de l’entitat.

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) representa el conjunt de l’empresariat de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf i entén com a prioritat el progrés del seu entorn social i econòmic, en tant que beneficia el conjunt de la ciutadania i entitats que hi conviuen i garanteix el futur de les activitats que s’hi desenvolupen.

Sara Rius amb la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras.

En els pròxims quatre anys la tasca de la FEGP es centrarà, sobretot, a seguir el camí emprès fins al moment i a millorar la col·laboració entre els socis amb més activitat de networking. Amb l’estabilitat i estructura assolida durant el seu primer mandat, es fixa com a objectiu créixer en massa social per ser més forts i tenir més poder de decisió en el territori. “Vuit anys de gestió permeten consolidar un programa”, ha manifestat la presidenta de l’entitat.