Amb l’objectiu d’oferir una millor atenció i protecció als nostres clients, R&R ha arribat a un acord amb un despatx d’advocats amb un cognom ben conegut pel sector, PORTA ASSESSORIA JURÍDICA.

L’operativa empresarial dels nostres dies ens obliga a anar acompanyats d’un assessorament jurídic constant i integral si volem assegurar la seguretat de la nostra empresa i protegir la nostra millor inversió.

Per això, els més de 60 anys d’experiència de R&R acompanyant el sector vitivinícola ens han permès seleccionar aquells que millor coneixen el nostre entorn i que ens han representat a nivell legislatiu davant instàncies municipals, autonòmiques, estatals i, fins i tot, de la Unió Europea.

Així doncs, amb orgull, podem anunciar aquest acord aconseguit amb PORTA ASSESSORIA JURÍDICA perquè els nostres clients puguin gaudir dels serveis jurídics propis, tant empresarials com personals, amb una experiència consolidada de més de 22 anys en el nostre sector.

A partir d’ara, els clients de R&R podran comptar amb l’assistència jurídica especialitzada que necessitin en àrees com el dret mercantil, la contractació internacional, el dret fiscal, laboral, successions, dret de família, civil, penal, administratiu, entre altres, sempre amb un profund coneixement del sector.

Amb aquest acord professional, a més de proporcionar respostes i solucions eficaces als nostres clients, RIUS & RIUS ASSESSORS i PORTA ASSESSORIA JURÍDICA es consoliden com un centre d’assistència jurídica altament especialitzat en matèria vitivinícola.

I perquè només poden haver bons tractes amb bones persones, estem convençuts que compartiran la nostra elecció com a primera garantia d’èxit, amb la professionalitat, capacitat i reconeixement empresarial d’ambdós gabinets.

Esperem que puguin gaudir del nostre acord com si fos propi, com una gran oportunitat per a tots i com una mostra de responsabilitat i compromís amb el sector vitivinícola.