R&R va participar activament a les 3es Jornades d’Economia de l’Alt Penedès i el Garraf, que es van dur a terme al Castell de Penyafort els dies 15 i 16 de la present setmana. Aquestes jornades van estar enfocades en les experiències d’economia social i solidària. Durant els dos dies de l’esdeveniment, es van exposar més d’una desena d’experiències que operen com a cooperatives de treball en diversos àmbits, tot dins del marc de l’economia social que promou la solidaritat i el cooperativisme com a formes d’acció per fer-se un lloc en una àmplia diversitat de mercats.

L’objectiu final del programa desenvolupat va ser la generació de propostes concretes que puguin millorar la competitivitat de l’espai Garraf/Penedès, amb l’esperança de fer-lo més atractiu i retentiu per a iniciatives, talent i inversors. Les jornades van comptar amb el suport i la col·laboració d’una representació de SECOT de les dues comarques, que va incloure Gabriel Santolaria i Miquel J. Rius (de Vilafranca del Penedès) i Josep Ma Mestre (de Vilanova i la Geltrú).

Aquestes terceres Jornades d’Economia Social i Cooperativisme van ser organitzades per les Cambres del Garraf i l’Alt Penedès, la Federació Empresarial del Gran Penedès i Node Garraf, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.