El passat 18 de desembre, el Sector del Vi de tot l’Estat es va reunir a les instal·lacions de CaixaForum a Madrid per celebrar el desè aniversari de la Plataforma Tecnològica del Vi com a Associació. Rius i Rius Assessors va participar en aquest esdeveniment com a soci fundador.

La Plataforma Tecnològica del Vi va néixer amb l’objectiu d’impulsar i establir una estratègia comuna de Recerca, Desenvolupament i Innovació (R+D+i) per al sector del vi a Espanya, ja que sovint es troba poc estructurat i es destinen recursos a la innovació de manera poc optimitzada.

La PTV actua integrant tots els agents de la R+D+i del sector del vi, incloent-hi cellers, empreses de la indústria auxiliar vitivinícola, grups de recerca, centres tecnològics, associacions empresarials i altres institucions públiques i privades.

En aquesta trobada es va destacar l’actualització constant de Rius i Rius, amb la incorporació de professionals i mitjans tècnics necessaris per atendre les demandes cada vegada més especialitzades del sector vitivinícola. La qualitat d’aquests serveis i el compromís amb els resultats han contribuït a guanyar i mantenir la confiança dels clients i situar la consultoria en una posició capdavantera en el seu àmbit d’actuació.