A Rius & Rius estem convençuts que la implicació de les empreses en accions formatives és fonamental per adonar resposta a les necessitats dels operadors del Sector Vitivinicola. Entenem, doncs, la formació com a una aposta de futur.

Per això, Rius & Rius complementa els seus serveis de consultoria integral amb un ampli ventall d’accions formatives: xerrades, cursos, seminaris, jornades, conferències i tallers destinats a la millora dels recursos humans de les empreses del Sector. És tracta, sempre, d’accions formatives totalment modulars i adaptables a diversos nivells de coneixement en cada matèria.

En aquest sentit ens plau haver col-laborat, recentment, amb les següents iniciatives:

Autoritzacions, llicències, permisos i registres en l’empresa vitivinícola, convocada pel Servei de Promoció Econòmica, a l’edifici de l’Enològica (29.11.2023).

Jornada de presentació de noves convocatòries d’ajuts pel sector vitivinícola, organitzada del Clúster Vitivinícola Català-INNOVI (05.12.2023).

Ponència sobre Novetats i canvis legislatius en l’etiquetat de vins, celebrada a les instal·lacions de l’antiga Estació Enològica de Vilafranca del Penedés (13.12.2023).

Totes les sessions han estat impartides per Sara Rius, Cap dels Serveis Jurídics de Rius i Rius Assessors, restant a disposició dels assistents per atendre qualsevol detall, qüestió o informació complementaria sobre els temes exposats.