Donat l’èxit del projecte inicial, sota la coordinació de l’INNOVI – Clúster Vitivinícola Català, s’ha celebrat una segona edició del projecte formatiu “Eines per la millora de la Competitivitat de Micro i Petits Cellers” (ECPCe) a les àrees vitivinícoles de la Terra Alta, Priorat i Empordà.

L’objectiu principal d’aquest projecte formatiu és la capacitació dels Petits cellers per aconseguir una millora en els eixos d’Estratègia i gestió, Canvi Climàtic, Comercialització, Internacionalització, Digitalització i Valor Compartit, oferint un seguit d’eines i possibilitats. A més compta amb un assessorament individualitzat que permet afrontar les necessitats ireptes de cada celler per treballar-ho conjuntament amb consultors experts.

 

Per part del Clúster, R&R hem estat convidats a impartir aquests coneixements i atendre les consultes resultants per mitjà de la seva Directora, Sara Rius, advocada especialitzada en Legislació Vitivinícola.

A Rius & Rius estem convençuts que la implicació de les empreses en accions formatives és fonamental per a donar resposta a les necessitats del mercat, esdevenint un deure propi del teixit empresarial amb la societat. Entenem, doncs, que la formació és una aposta de futur.

Per això, Rius & Rius complementem els serveis de consultoria integral amb un ampli ventall d’accions formatives: cursos, seminaris, jornades, conferències i tallers destinats a la millora dels recursos humans de les empreses del sector vitivinícola. Es tracta d’accions formatives totalment modulars i adaptables a diversos nivells de coneixement en cada matèria.