Presidida per la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la Tinent d’Alcalde Gemma Romeu, acompanyada de l’Administradora General de l’Institut Municipal de Formació, Ester García per una banda i, per altra, Miquel J. Rius i Sara Rius (CEO de Rius i Rius Assessors) ha tingut lloc recentment (5 d’abril) una trobada a fi d’analitzar i avaluar els punts de relació en els que venen treballant conjuntament, en els camps de la formació i transferència de coneixement en matèria vitivinícola.

 

Així es posaren sobre la taula: la reiterada assistència a les activitats que organitza l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, de la que R&R forma part del Consell Empresarial; el suport al “Post-Grau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles” que convoca anualment The Wine Business School i, com no, la positiva i satisfactòria execució del Contracte de serveis d’assessorament i formació adreçats als usuaris del Viver de Cellers de Vilafranca del que, en el seu moment R&R guanyà la corresponent licitació.

 

Sense oblidar les diferents accions formatives requerides puntualment: Autoritzacions, llicències, permisos i registres en l’empresa vitivinícola; Noves convocatòries d’ajuts pel sector vitivinícola; o, Novetats i canvis legislatius en l’etiquetatge de vins.  Actuacions que mereixeren la aprovació i reconeixement de la Tinent d’Alcalde, que els representants de R&R reberen amb satisfacció.