El passat dia 11 d’abril va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’INNOVI. L’Ordre del Dia es va centrar en temes protocol·laris i estatutaris d’ordre intern dels que cal destacar: Moviment societari; Creixement en l’abast territorial; Projectes en curs; Presentació del 1er Projecte Europeu coordinat per l’INNOVI “WetEnerWine” i, finalment, el Nou Pla Estratègic INNOVI 2024+.

 

La trobada va permetre una reunió de treball entre el Clúster Mànager de l’INNOVI, Eloi Montcada, i Sara Rius (CEO de Rius i Rius Assessors).  Per part de R&R es ratificà el compromís de continuar treballant, conjuntament, en favor del operadors del Sector Vitivinícola i es felicità a tot l’equip de professionals i col·laboradors del Clúster per les diferents distincions, nacionals i internacionals, que se’ls atorguen, motiu de profunda valoració perquè, per damunt de tot, és un reconeixement al compromís amb la feina ben feta.

 

Per part de R&R, Sara Rius, va  manifestar de satisfacció que comporta la col·laboració amb l’INNOVI, pel reconeixement de l’alt grau d’expertesa de la Consultoria i el seu profund coneixement de la Legislació Vitivinícola, que ha permès: Participar en la Comissió de Projectes, en els Grups Operatius 2023, Col·laboracions Inter-Clústers nacionals i europeus. Sense oblidar la detecció de necessitats formatives del Sector Vitivinícola que s’han pogut posar en acció mercès a un programa de xerrades, conferències. Com per exemple: Ajuts i subvencions per al Sector Vitivinícola; Protecció de la Propietat Industrial en temàtica d’Innovació; o, Nova Normativa d’Etiquetatge a la UE.