Llibres, registres i declaracions

Gestió digital de llibres, registres i declaracions

En el camp de les noves tecnologies, Rius&Rius estem constantment a la recerca de les eines més innovadores i ens adaptem a la manera de treballar de cada client, proporcionant assessorament i les solucions informàtiques especialitzades que més s’ajusten a les seves necessitats per a la gestió de les obligacions de cellers, caves, fàbriques de licors i cerveseries, des de l’entrada de matèries primeres fins al producte final.

D’aquesta manera, amb una única entrada de dades i en llistats independents, es permet complimentar de manera àgil, rigorosa i eficaç els registres i llibres obligatoris tant per al Departament d’Agricultura com per a Impostos Especials i medi ambient, i de totes les declaracions que se’n deriven.

INFOVIT: És un programari propi de Rius & Rius, dissenyat des de la nostra expertesa en la gestió de llibres, registres i declaracions del sector vitivinícola, i que facilita el compliment formal de les obligacions administratives que intervenen en les empreses vitivinícoles. INFOVIT és una aplicació informàtica que amb una única entrada de dades dona resposta de manera àgil, rigorosa i eficaç a totes aquelles obligacions de les diferents administracions: Agricultura, Impostos Especials, DO’s i IGP’s, AICA, Silicie, etc.

Descarregueu la versió demo d’Infovit

Conscients de les creixents i variades necessitats de les empreses, i amb l’esperit d’oferir un servei adaptat i personalitzat que aporti un valor afegit als nostres clients, Rius & Rius també ens mantenim a l’avantguarda dels diferents instruments disponibles al mercat.

D’aquesta manera, assessorem als nostres clients en l’adopció dels programaris de traçabilitat i gestió que millor s’adaptin a les seves necessitats i preferències, i els incorporem a la nostra metodologia de treball.

TORNAR