A l’empara del conveni de col·laboració que, des de fa anys, ens uneix, una representació de “Rius i Rius Assessors” es va reunir amb els responsables de l’equip tècnic de la Federació Espanyola del vino (FEV): Júlia Delgado (Medi Ambient), Luis Blanca (Àrea Jurídica) i Eduardo de Diego (Comunicació i Relacions Institucionals).

Una intensa i profitosa trobada professional que es focalitzà, entre d’altres  d’interès general, en :  Pla Estratègic de la FEV 2019-2024; Objectius de la Campanya Vitivinícola 2022-2023; el Sector del Vi i els ODS; Nova Guía Ecovidrio (Guía de Ecodiseño para el Sector del Vino);

Manifest en defensa del paisatge –projectes energètics-; Llei de Residus i Sols Contaminats – nou impost especial als envasos de plàstic no reutilitzables-; Nova Llei General de Comunicació Audiovisual; Llei de la Cadena Alimentària; Certificació sutainables Wineries for Climate Protection; Digitalització del Sector; Etiquetat Digital –noves disposicions sobre etiquetat nutricional i d’ingredients que han d’entrar en vigor del desembre del 2023-; PERTE Agroalimentari, programa d’ajuts i suport al sector vitivinícola.

Temari sobre el que es va intercanviar informació i punts de vista. Els abonats a la nostra Consultoria, poden plantejar-nos qualsevol tipus de qüestió sobre els temes apuntats.